Tilaa sparrausta!

Olet täällä

Ruokamatkailun sparrausta ja käytännönläheistä, innostavaa koulusta yrityksille ja kehittäjille

Räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Teemme usean päivän osallistavia koulutuksia, päivän tai puolen päivän tehopaketteja. Voimme tulla puhumaan tilaisuuteesi, järjestää koulutusta omissa tiloissamme tai tulla luoksesi.

Asiakkaat ja asiakasymmärrys

Kuka on asiakkaasi? Kuka on tärkein ja kannattavin asiakkaasi?Asiakkaanpolku? Kansainväliset asiakkaat? Millaisia ovat asiakkaina: modernit humanistit, kiinalaiset, japanilaiset, venäläiset, intialaiset, perhematkailijat seniorit, foodiet?

Tuotteistaminen ja tarinat

Mitä on ruokamatkailu? Miten ruokamatkailua tehdään? Miten luodaan menestyväruokamatkailutuote? Mitkä ovat painopistealueet Suomen ruokamatkailussa: taste of place, cool and creative and pure pleasure -tuotteet.  Suomalaisen ruokamatkailun alueprofiilit? Jujut ja jipot, meiltä ja muualta! Miten rakentaa elämyksiä ja tarinoita?

Ruokatuotteet ja -palvelut

Tarvitsetko apua ruokalistasuunnitteluun, kasvisruokavaihtoehtoihin, vegaaniruokaan? Kaipaatko ideoita leivontaan tai jälkiruokiin? Katuruokaan? Luontoruokailuun? Villiruokaan? Suomalaisiin perinteisiin? Kaipaako sieni- tai marjaretkesi uutta ajatusta?

Myynti- ja markkinointi

Miten myyn ruokamatkailutuotteitani?  Mitkä ovat oikeat kanavat ja yhteistyökumppanit markkinointiin? Miten yhteistyötä kannattaisi tehdä? Miten Twitter, Facebook ja Instagram toimii ruokamatkailussa? Millaisia kuvia olisi hyvä käyttää? Miten saada eloon ruokamatkailutuote? Hungry for Finland!  Ruoka tärkeäksi, elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua! 

Palvelu ja vieraanvaraisuus

Miten erottua? Uniikkien elämysten luomiseen tarvitaan vieraanvaraisuutta. Yrityksen itsensä näköinen, aito, vieraanvarainen palvelu on voimavara. Vieraanvarainen palvelu on enemmän kuin hyvä palvelu. Se on aitoa välittämistä, kuuntelemista ja ihmisten välistä vuorovaikutusta. Vieraanvaraisuudella on suuri vaikutus asiakaskokemukseen ja asiakasiloon. Autamme tässä.

Ota yhteyttä! Keskustellaan!

Klaus Lüttjohann, Klaus.Luttjohann@haaga-helia.fi, puh. 029 447 1010

Kristiina Havas, Ruokamatkailun projektipäällikkö, puh. 0500-688332, kristiina.havas@haaga-helia.fi
Visit Finland Akatemian kouluttaja

Ruokamatkailun tarinallistamisen työpajat keväällä 2018

Matkailun suuralueilla (4 kpl) toteutetaan tarinallistamisen työpajat OKMn ja Haaga-Helia amkn rahoituksella keväällä 2018. Työpajat ovat yrittäjille ja matkailun kehittäjille ilmaisia. Lisätietoa: Kristiina Havas, projektipäällikkö, kristiina.havas@haaga-helia.fi

Ruokamatkailun julkaisu 2017

Facebook

Strategisia kumppaneita

 

  Työ- ja elinkeinoministeriö    Opetus- ja kulttuuriministeriö   Business FinlandMaa- ja metsätalousministeriö