
KUTSU: VARSINAIS-SUOMEN RUOKAMATKAILUN KEHITTÄMINEN
HUNGRY FOR FINLAND, H4F-pajat
PAIKKA: Kokoushotelli Linnasmäki, Lustokatu 7, Turku
AIKA: KESKIVIIKKO 9.3.2016 KLO 11.30–16.30
Ruokamatkailu on merkittävä osa Suomen matkailun kehittämistä. Tavoitteena on saada ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua – ja myös Varsinais-Suomen matkailua.
Hungry for Finland -pajat ovat osa Suomen ruokamatkailustrategian jalkauttamista,
www. hungryforfinland.fi. Kohderyhminä työpajoille ovat alueelliset matkailu- ja elintarvikeyrittäjät sekä muut toimijat. Strategia on tehty yhteistyössä Visit Finlandin ja maa- ja metsätalousministeriön kanssa. Toimenpiteiden rahoittajana on MAVI (maaseutuvirasto). Työpajojen vetäjinä toimivat Kristiina Havas, Kristiina Adamsson ja Kristian Sievers Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Vetäjät ovat toimineet ruokamatkailun kehittämistehtävissä vuodesta 2012.
OHJELMA
11.30 Tervetulokahvit
12.00 RUOKA & MATKAILU – elämyksellinen osa matkailua
Ruoka- ja matkailustrategia pähkinänkuoressa
Suomen huippuja, Ruokamatkailun satoa
Kolme minuuttia ruokamatkailun trendeistä? What is cooking?
Ruokamatkailun asiakkaita ja tarpeita- Who is Hungry for Finland?
14.30 Varsinais-Suomen ruokamatkailun alueprofiili
14.00 Kahvit
16-16.30 Miten tästä eteenpäin? Osallistujien toimenpiteet Varsinais-Suomen ruokamatkailun kehittämiseksi
H4F -työpajat ovat moduloitu valmennus- ja sparrauspaketti, joka on luotu ruokamatkailun kehittämiseen. Varsinais-Suomen työpajassa kehitetään elämyksellisiä ruokamatkailutuotteita kohderyhmien tarpeisiin ja kirkastetaan alueellista ruokamatkailun profiilia. Parhaimmillaan ruokamatkailu voi olla alueellisen matkailubrändin yksi keskeinen elementti.
Lisätietoa H4F-pajasta: Kristiina Havas, kristiina.havas@haaga-helia.fi, p. 0500 688 332
ILMOITTAUTUMINEN 4.3. mennessä: www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumakalenteri
TERVETULOA!
Maaseutumatkailun tiedonvälitys Varsinais-Suomessa -hanke on mukana järjestämässä tilaisuutta.