Keski-Suomen H4F -paja, tule mukaan!

Olet täällä

Keski-Suomen ruokamatkailun kehittäminen

HUNGRY FOR FINLAND, H4F-pajat

 

Paikka: Harmooni, Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä, https://www.harmooni.fi/yhteystiedot/

 

AIKA: Torstai 14.4.2016 klo 11.30–17.30

Ruokamatkailu on merkittävä osa Suomen matkailun kehittämistä. Tavoitteena on saada ruoka tärkeäksi ja elämykselliseksi osaksi Suomen matkailua – ja myös Keski-Suomen matkailua. Hungry for Finland -pajat ovat osa Suomen ruokamatkailustrategian jalkauttamista, www.hungryforfinland.fi. Kohderyhminä työpajoille ovat alueelliset matkailu- ja elintarvikeyrittäjät sekä muut toimijat. Strategia on tehty yhteistyössä Visit Finlandin ja maa- ja metsätalousministeriön kanssa. Toimenpiteiden rahoittajana on MAVI (maaseutuvirasto). Työpajojen vetäjinä toimivat Kristiina Havas, Kristiina Adamsson ja Kristian Sievers Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Vetäjät ovat toimineet ruokamatkailun kehittämistehtävissä vuodesta 2012.

 

OHJELMA

11.30            Tervetuloa!

                       RUOKA & MATKAILU – elämyksellinen osa matkailua

Ruoka- ja matkailustrategia pähkinänkuoressa

Suomen huippuja, Ruokamatkailukilpailun satoa

Kolme minuuttia ruokamatkailun trendeistä? What is cooking?

Inspiraatiopuheenvuorot

Ruokamatkailun asiakkaita ja tarpeita- Who is Hungry for Finland?

13.00              Aitoja Makuja Keski-Suomesta - iltapäiväkahvit

13.30              Keski-Suomen ruokamatkailun alueprofiili - Leena Pajala, Keski-Suomen liitto

 Keskisuomalaisen ruokamatkailun ”kattaus”- kommenttipuheenvuoro Leena Pölkki, JAMK

16.00              Ruokamatkailun yhteismarkkinointi verkossa, Miikka Raulo, Flowhouse

16.30-17.30   Miten tästä eteenpäin? Osallistujien toimenpiteet Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämiseksi

 

H4F -työpajat ovat moduloitu valmennus- ja sparrauspaketti, joka on luotu ruokamatkailun kehittämiseen. Keski-Suomen työpajassa kehitetään elämyksellisiä ruokamatkailutuotteita kohderyhmien tarpeisiin ja kirkastetaan alueellista ruokamatkailun profiilia. Parhaimmillaan ruokamatkailu voi olla alueellisen matkailubrändin yksi keskeinen elementti.

Lisätietoa H4F-pajasta: Kristiina Havas, kristiina.havas@haaga-helia.fi, p. 0500 688 332, www.hungryforfinland.fi.

ILMOITTAUTUMINEN 7.4.  mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/EFD635D47778BACA.par. Voit ilmoittautua myös sähköpostitse leena.pajala@keskisuomi.fi tai leena.polkki@jamk.fi. Lisätietoa Leena Pajala ja Leena Pölkki.

Keski-Suomen liitto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke, Virtaa vietiin ja verkostoihin -aktivointihanke ja Nimisuojasta kilpailukykyä -hanke ovat mukana järjestämässä tilaisuutta.

Tervetuloa!

 

Ruokamatkailun julkaisu 2017

Twitter

Strategiakumppanit