Haaga-Helia ammattikorkeakoulun matkailun liiikkeenjohdon opiskelijat mukana kehittämässä ruokamatkailua

Olet täällä

 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun matkailun liikkeenjohdon toisen vuoden opiskelijat olivat mukana kehittämässä Suomen ruokamatkailua Tutkimus- ja Kehittämismenetelmät -kurssilla.

Kurssin opintojaksotehtävinä olivat erilaiset tutkimus- tai kehittämistyöhön liittyvät harjoitukset. Kurssille osallistuneet oppilaat oli jaettu 4-5 henkilön ryhmiin, joista jokaisella oli oma aihealueensa. Kaikki tehtävät olivat RUOKA&MATKAILU -hankkeen työelämälähtöisiä toimeksiantoja, ja ne liittyivät Suomen ruokamatkailun edistämiseen Suomen ensimmäisen ruokamatkailustrategian suuntaviivojen mukaisesti.

Oppilaat pääsivät tutkimaan ja ideoimaan ruokamatkailua liittyen seuraaviin aihealueisiin:

  • Ruokareittien suunnittelu: Helsinki Region, Coast & Archipelago ja Lapland
  • Kansainvälisten ruokabloggareiden sivustojen analysointi
  • Ruokamatkailuun liittyvät ajankohtaiset tieteelliset artikkelit vuosilta 2014–2015
  • Ruokamatkailun liikelahjat
  • Ruokamatkailun Instagram -sivun suunnittelu ja toteutus kuvineen ja teksteineen

Kurssi huipentui esityksiin Haagassa 18.11.2015.

Ruokamatkailun julkaisu 2017

Twitter

Strategiakumppanit