Artikkelit

Olet täällä

Aiheesta julkaistut artikkelit

  • Aunola, E. 2013a. RUOKA&MATKAILU –päivä. Suomalaisen ruokamatkailun puolesta. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 3/2013, 22-23. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Aunola, E. 2013b. Lähiruoan logistiikka ja toiminnan kannattavuus ovat edelleen haasteita matkailuyrityksissä – ratkaisuja kuitenkin syntyy! Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2013, 5. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Aunola, E. 2013c. Ruokamatka kotimaassa. Mustion linna ammentaa historiasta ja ylivoimaisesta ruokatuotteesta. Matkalehti 1-2/2013, 84
  • Aunola, E. 2014a. Sparrausta ruoan hyödyntämiseen matkailuelämyksen tuottamisessa. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 1/2014, 17. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Aunola, E. 2014b. Modernit humanistit ruokamatkalla. Vitriini, 1/2014, 36-37. Mara.
  • Brink, P. 2013. Experiencing local, organic and wild food. Global Signals. HAAGA-HELIA’s stakeholder magazine, 2013, 16-17. HAAGA-HELIA University of Applied Sciences.
  • Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013b. Ruokamatka kotimaassa. Miljöö kansallismaisemassa (Punkaharjun Valtionhotelli). Matkalehti, 5/2013, 58.
  • Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013c. Ruokamatka kotimaassa. Kartanonrouvat Nakkilan kirkon vaiheilla (Villilän kartano). Matkalehti, 13/2013, 56.
  • Jaakonaho, K. & Havas, K. 2013d. Ruokamatka kotimaassa. Vietä lomasi toisen kotona (Lomamokkila). Matkalehti, 8/2013, 49.
  • Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013e. Ruokamatka kotimaassa. Ylläksen yllätys (Pihvikeisari). Matkalehti, 3/2013,58.
  • Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013f. Ruokamatka kotimaassa. Aitoja kohtaamisia ja huolenpitoa (Krapihovi). Matkalehti, 4/2013, 60.
  • Jaakonaho, K. &Havas, K. 2013g. Ruokamatka kotimaassa. Lähiruokaa omasta pihapiiristä (Villa Hakkari). Matkalehti 6-7/2013, 68.
  • Havas, K. & Jaakonaho, K. 2011. Ruoasta elämyksellinen osa Suomen matkailua. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 4/2011, 7. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Tarinoiden käyttö matkailu- ja ravintola-alan asiakaspalvelussa vähäistä. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2012, 3. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Havas, K. & Jaakonaho, K. 2012. Ruoka osana matkailua –elintarvike ja matkailuyritysten hyvät käytänteet. Ruoka-Suomi tiedotuslehti, 2/2012, 3. Turun yliopisto. Koulutus- ja kehittämiskeskus Brahea.
  • Havas, K. & Jaakonaho, K. 2014. Ruokamatkailulla kilpailukykyä matkailuyrityksiin. Matkailusilmä, 1/2014, 24-25.
  • Ilkka 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013. Seinäjoki.
  • Kauppalehti 2013. HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu: Suomalainen ruoka kiinnostaa kansainvälisiä matkailijjoita. 18.12.2013.
  • Karjalainen 2013. Normaaliruoka voi olla turistille elämys. 2.11.2013, 7.
  • Keskisuomalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 4. Jyväskylä.
  • Keskipohjanmaa 2013. Pohjalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 32. Kokkola.
  • Koillissanomat 2013. Suomalainen lähiruoka houkuttaa turisteja. 4.11.2013, 12.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, H. 2013a. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun.SKS palkitsi Tuuli Lönnrothin ruokapäiväkirjan. Salon Seudun Sanomat. 2.11.2013, 10. Salo.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, H. 2013b. Ruokamatkailussa kannattaa yllättää. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Länsi-Savo, 2.11.2013, 15. Mikkeli.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013c. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun.Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria, 2.11.2013, 8. Rauma.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013d. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätykset. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Forssan lehti, 2.11.2013, 11. Forssa.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013e. Ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Selvitys: Turisti ei kaipaa gourmet-ruokaa, vaan paikallisia herkkuja kodikkaassa ympäristössä. Kainuun Sanomat, 7.11.2013, 11. Kajaani.
  • Linnovaara, J. & Hakkarainen, K. 2013f. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätykset. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. Hämeen Sanomat, 2.11.2013, 36. Hämeenlinna.
  • Maaseudun tulevaisuus 2013. Ruokaelämyksien kehittämiseen saa apua oppaasta. 4.11.2013, 11. Helsinki.
  • Matkailusilmä. RUOKA&MATKAILU. Evästä matkailuun. 4/2012, 9. MEK. Helsinki.
  • Metro-lehti 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun, 5.11.2013. Helsinki.
  • Mäkelä, M. 2012. HAAGA-HELIA for Finnish Food & Tourism. Paul Bocuse Newsletter, 12/2012. Lyon. France.
  • Pohjalainen 2013. Kannattava ruokamatkailu yhdistää perinteet ja yllätysmenun. Karjalanpaistin uusi versio päivittää suomalaista ruokakulttuuria. 2.11.2013, 10. Vaasa.
  • Västra Nyland 2013. Finsk närmat lockar turister. 2.11.2013, 14. Ekenäs.

Strategiakumppanit