Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tällä lomakkeella. Ilmoittauduthan viimeistään 18.1.2022.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.
Ohjelma
- 9.00-09.15 Tervetuloa – miksi olemme täällä, Kristian Sievers
9.15-10.00 The Future of the Food Tourism, Eric Wolf, World Food Travel Association
10.00-10.20 Eväitä ruokamatkailustrategiasta 2020-2028, Hungry for Finland, Kristiina Havas, projektipäällikkö, Haaga-Helia amk
10.20-10.40 Ruoka vastuullisuuden viestittäjänä – työkaluja ruokamatkailun vastuullisuuteen, Terhi Hook, kehittämispäällikkö, Visit Finland, Business Finland Oy
10.40-11.30 Yhdessä tekoja luonnosta ammentaen! Millä teoilla visio saavutetaan: Hungry for Finland – Ruoka elämykselliseksi ja ostettavaksi osaksi Suomen matkailua vastuullisesti- Dani Hänninen, keittiömestari, yrittäjä
- Jukka-Pekka Tolvanen, yritysluotsi, Helsingin kaupunki
- Maisa Häkkinen, matkailujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
- Leena Pölkki, projektipäällikkö, Jyväskylän amk
- Kristiina Hietasaari, johtaja, Visit Finland, Business Finland Oy
11.30-11.50 Hungry for Finland verkostossa yhdessä tekoja, Kristian Sievers
11.50-12.00 Loppusanat
Tilaisuuden moderaattorina toimii Kristian Sievers.
Lisätietoa:
Kristiina Havas
kristiina.havas@haaga-helia.fi
puh. 0500 688 332
www.hungryforfinland.fi